HairfunLogo-nw 


Koptekst dekappervanhoorn NW2019


 
 
 
 

Behandeling 

* Creatieve adviezen

Omdat Hairfun staat voor creatieve en trendy kapsels, zijn onze haarstylisten perfect op de hoogte van de nieuwste en de meest hippe trends. Zij zullen jou een perfect advies geven voor je kapsel wat uitstekend past bij je gezichtsvorm.

* Keratine behandeling

* Persoonlijke kappersbehandeling

Wassen, knippen, stylen, omvormen (permanent) en kleuren zijn behandelingen die bij iedere klant anders worden toegepast. Alle technische gegevens van jouw behandeling worden daarom bij ons vastgelegd in de computer. Bij je volgende bezoek worden deze gegevens geraadpleegd zodat je altijd je eigen look krijgt.

Hairextensions van great lengths

Greath-Lenghts-foto-1 Greath-Lenghts-foto-2

Lang haar, adembenemend volume en trendy stylings. Sinds er extensions bestaan, kunnen steeds meer vrouwen zich deze wens vervullen.

De eerste methode voor een veilige, comfortabele en duurzame haarverlenging en haaraanvulling werd door Great Lengths ontwikkeld. Rond 20 jaar geleden brachten zij de "keratinebondings" op de markt, die voor het eerst een zekere en behoedzame verbinding van eigen haar en natuurhaarstrengen garandeerden.

Sindsdien is er veel veranderd. Alleen één zaak niet: "Great Lengths is wereldwijd nog steeds de marktleidende specialist voor hoogwaardige extensions" en nog steeds spreken deze unieke voordelen van de hoogwaardige extensions van Greath Lengths voor zich:

* Vol en lang haar voor elke styling
* Hoogwaardige strengen van gezond natuurhaar
* Intensieve en duurzame kleuren
* Onzichtbaar en haast niet te voelen door extreem platte bondings

Zeker en duurzame verbinding door middel van de nieuwste techniek.

Wij werken al 15 jaar met Great Lengths, wij hebben ons daarin gespecialiseerd met de cursussen die te volgen zijn bij Great Lengths ook meerdere topstylistes bij ons in de zaak hebben Great Lenghts in hun haar,  en zij kunnen u dus adviseren wat voor u het mooiste en het beste zou zijn en ook over de verzorging en het eventueel kleuren van extensions weten zij alles.
IMG 0104  IMG 0939
Alle verschillende kleuren extensions.

Rome Great Lengths

Zondag 4 November zijn Manon en Marianne van Hairfun Hoorn voor 3 dagen naar Rome geweest om een bezoek te brengen aan de fabriek van Great Lengths. Daar waar het haar tot een extension wordt gemaakt. 

Het haar komt uit India. De Indiase bevolking offeren hun haar op voor hun geloof. Per maand komt er zo'n ton haar richting Italië. Daar gaat er een heel proces aan vooraf. De fabriek staat in Nepi vlakbij Rome. We zijn met 160 kappers uit allerlei landen heen gegaan. Het was een vol programma, ontvangst diner, lunch, rondtoer en theaterdiner.

Kortom een hele leuke maar zeer leerzame studietrip. Hierdoor kunnen we de klanten nog meer uitleg geven over het ontstaan van een extension. Wij zijn van mening dat extensions zeker hun geld waard zijn. Er wordt met uiterste zorg gewerkt aan de kwaliteit van de extensions.

Foto's van de trip naar Great lengths

385 IMG 0885
IMG 0776 IMG 0785
IMG 0797 IMG 0808
IMG 0817 IMG 0828
IMG 0849 IMG 0769
IMG 0886 IMG 0931 

|

Team Dijklander ziekenhuis
Team Hairfun
Inrichting Dubbele buurt
Inrichting Dijklander ziekenhuis

 

 

acite-banner-home
 

 Hairfun Hoorn, De kapper voor hem, haar & the kids

 Dubbele Buurt 36/A

 1621 JW  Hoorn
 
 Telefoonnummer: 0229 - 273640

 googlemaps-icon-50-50 Adres via Google maps

 

 Hairfun Hoorn, De kapper voor hem, haar & the kids

 Maelsonstraat 3 (Dijklander ziekenhuis)
 
1624 NP  Hoorn

 Telefoonnummer: 0229 - 230170

 googlemaps-icon-50-50
 Adres via Google maps

 
 Hairfun Hoorn, De kapper voor hem, haar & the kids

     parkeer bord           free wifi          Facebook-Logo
 
Anko haarwerkspecialis